Tilbage
Makron- stang
Makron- stang

Makron- stang

Ingredienser

Dej:
350 g mel
150 g smør
50 g gær
2 spsk. sukker
1½ dl kold mælk
1 æggeblomme
1/8 tsk salt
1 tsk kardemomme
-------------------------

Fyld:
100 g knuste makroner
50 g smør
1 tsk Vanillepulver
1 æggehvide

Pensling: sammenpisket æg
Pynt: hakkede mandler

Instruktioner

Lav en god dej af ovenstående ingredienser......... og lad hæve 30 min.
Dejen rulles ud til en aflang flade 24 cm bred og 2 mm tyk.
Dejen deles på langs i 3 lige brede strimler.

Makronerne røres blød med æggehvide, blødt smør og Vanille og smøres på dejstrimlerne.
Dejen foldes sammen om fyldet.
Strimlerne flettes sammen og hæver 1/2 time på smurt plade.
Dejen pensles, drysses med hakkede mandler og stilles i forvarmet ovn.

Bagetid: ca. 20 min. ved 225 g