Tilbage
Kartofler med asparges

Kartofler med asparges

Ingredienser

  • 500 g nye kartofler
  • 1 bundt grønne asparges
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • salt og peber
  • 1-2 spsk skalotteløg, finthakket
  • krydderurter efter eget valg (jeg har brugt herbes de provence)
  • lidt citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 75 g feta

Instruktioner

Skrub kartoflerne og kog dem møre i vand med salt.
Knæk den træede del af bunden på de grønne asparges og kassér dem.

Skær aspargesene i mindre stykker på skrå af ca. 2 cm. Steg aspargesstykkerne på en pande med olivenolie og hvidløg 2-3 min til de er let møre. Krydr med salt og peber.

Skær de kogte kartofler i halve og vend dem sammen med grønne asparges, skalotteløg, estragon eller dild, citronsaft og drys salaten med små stykker feta.