Tilbage

Crumbledej med marcipan

valgfri frugter

Ingredienser

  • 75 g havregryn (grovvalsede)
  • 150 g smør, koldt
  • 100 g hvedemel
  • 100 g marcipan, groftrevet
  • 150 g sukker
  • 100 g brun farin
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 100 g grofthakkede mandler

Instruktioner

Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.

Smør et ildfast fad med smør.
Skær frugt i mindre tern og fordel dem i fadet. Drys med kanel og vend det godt sammen.

Crumble dej
I en skål blandes havregryn, smør i tern, hvedemel, marcipan, sukker, brun farin, vaniljesukker og grofthakkede mandler. Brug gerne hænderne til at blande det godt.

Fordel dejen over æblerne. Bag kagen i cirka 25-30 minutter.
Nyd kagen mens den er lun – gerne med en klat creme fraiche til....

MUMS!