Bulgursalat
Ingredienser
- bulgur 175 g
- Marinade:
- Jomfruolivenolie 2 spiseske
- Æbleeddike 1 skefuld
- Lille finthakket fed hvidløg 1
- Groft salt ½ teske
- Friskkværnet peber
- ---------
- Finthakkede krydderurter, fx persille, mynte og basilikum 2 dl
- Halverede cherrytomater 200 g
- Optøede edamame bønner 150 g
- Grillede peberfrugter i olie i strimler 150 g
- Agurk i tern 1
- Rødløg i tynde ringe 1
- Citron 1
- Saltede mandler ¾ dl
Instruktioner
Kog bulguren efter anvisning på emballagen og lad den dryppe af i en sigte.
Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
Kom bulguren i en skål og vend den sammen med marinaden, gerne mens den er lun.
Tilsæt krydderurter, grøntsager, citronskal- og saft af citronen og grofthakkede mandler. Smag salaten til.