Tilbage

Kylling med pikantost

Ingredienser

  • 75 g bacon i tern, eller i skiver, som du steger og så brækker ud i mindre stykker
  • 600 g kyllingebryst
  • 2 peberfrugter
  • 1 broccoli, cirka 400 g med stok
  • 3 porrer
  • 3 tsk paprika
  • 2 tsk timian
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 200 g flødeost pikant
  • ½ liter madlavningsfløde
  • salt
  • peber

Instruktioner

Start med at stege baconen sprød på en dyb pande.
Imens skærer du kyllingen i strimler.
Tag baconen af panden og kom den i et stort ovnfast fad.
Steg kyllingestrimlerne i baconfedtet til det er brunet godt af på alle sider.
Imens kyllingen steger klargøres grøntsagerne.
Peberfrugt skæres i strimler, porrer skæres i skiver/ringe og broccoli i små buketter. Skær også stokken fra broccolien i små stykker.
Tag kyllingen af panden og kom den op i fadet.
Kom lidt olie på panden og kom alle grøntsagerne op panden og lad dem blive svitset godt i cirka 5 minutter.
Kom grøntsagerne i fadet.
Kom lidt olie på panden og svits paprika, timian og tomatpuréen på panden i 30 sekunder.
Tilsæt så hakkede tomater, flødeost pikant, madlavningsfløde.
Lad saucen stå og simre et par minutter. Smag den til og krydr med salt og peber efter behov.
Hæld saucen over kød og grøntsager i fadet.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader alm. ovn i cirka 20-30 minutter.